Genomineerd voor de Hilversumse Architectuur Prijs!

Wij zijn met het project op de Hoorneboeg genomineerd voor de zevende Hilversumse Architectuurprijs, voor het beste nieuwe gebouw in Hilversum.

Het bestuur van de Stichting heeft na een voorselectie een keuze gemaakt uit ruim vijftig bouwwerken die in 2019 en 2020 in gebruik zijn genomen. 

 
 
 

Alle tien betrokken architectenbureaus hebben hun nominatie geaccepteerd en dingen mee naar de Vakprijs en de Publieksprijs. Vanwege de coronamaatregelen wordt de feestelijke prijsuitreiking verplaatst naar eind oktober van dit jaar. 

De verwachting (en misschien ook wel de hoop) is dat dan in de Burgerzaal van het Raadhuis op een feestelijke manier de prijzen uit kunnen worden gereikt. Hieronder een overzicht. De genomineerde projecten staan op de website: www.hilversumsearchitectuurprijs.nl.

De buitenplaats Hoorneboeg kreeg een nieuwe invulling met aan­dacht voor cultuur en natuur. Het totaal bestaat uit een ensemble van tuinmanswoning, houten schuur, stenen schuurwoning, moestuinwoning en kas, dat samen een gemeentelijk monument vormt.

 
Vorige
Vorige

Geselecteerd voor de Houtbouwprijs 2021!

Volgende
Volgende

Start bouw vrijstaande woning